Kære alle. 

Pga. covid-19 og de tiltag som er iværksat i samfundet, er teoriundervisning indtil videre suspenderet. Det betyder, at holdstart tirsdag d. 17/03 rykkes til tirsdag 31/03.  

Som ansvarlig køreskole følger vi sundhedsstyrelsens anbefalinger, og venter 14 dage med teoriundervisning eller de direktiver, som sundhedsstyrelsen anbefaler. 

Der vil kunne være elever som har et svækket immunforsvar, eller kan føre smitten videre til f.eks. pårørende som er i et kræftforløb m.m. Det vil være en helt unødvendig risiko at tage.. Jeg har talt med de andre køreskoler i Holbæk og omegn, som tager samme tiltag.

Hvis vi alle følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og passer på hinanden, kan vi sikkert snart komme igang igen. 

Ring gerne hvis der er spørgsmål :-)

OBS. Holdet som starter 31/03 er fuldt booket, ring for næste holdstart :-)

KØRETEKNISK ANLÆG

 


Køreteknisk anlæg.

Så snart din kørelærer har indstillet dig til køreteknisk kursus (glatbane), gennemføres dette så tæt som muligt forud for din praktiske prøve.

 

På glatbanekurset som varer 3½ time lærer du at betjene bilen under vanskelige kørselsforhold. Du får således øvelse i f.eks. kørsel på en glat vintervej at rette bilen op efter en voldsom udskridning. Formålet med dette kursus er at sætte dig i stand til under vanskelige vinterforhold at undgå livsfarlige udskridninger.

Under hele kurset, vil du køre alene i bilen, og du vil blive vejledt af en instruktør over radioen. Herved sikres du en god og lærerig oplevelse.

Det køretekniske kursus indeholder forskellige bremse- og undvigemanøvrer samt opretning efter udskridning, på både ru og glat vej. Du vil også lære en sikker tilbagekørsel efter kørsel ud i rabatten m.m.

 

Ingen grund til nervøsitet.

Instruktøren som du bliver undervist af på kurset er ikke 'ukendt' for dig, men ham du kender fra Teoriundervisningen på køreskolen.

Han kender dig, og vil sørger for du får nogle spændende og indholdsrige timer.

 

Vi benytter.

Køreteknisk anlæg i Tølløse.

Adresse: Stengårdsvej 34-38, 4340 Tølløse

kun 10 min kørsel fra Holbæk.

 

3 ugers kursus, så er du klar til teoriprøven og køreprøven.

 

BILLIG, HURTIG OG EFFEKTIV BIL-UNDERVISNING:


 
OBS. Gælder kun kørekort til BIL.

FIND OS 

Sikkertrafik/ Michael Harrig

Valdemarsejrsvej 30

4300 Holbæk

KONTAKT OS

Tlf. nr.: 42 92 50 39

Email: Harrig@live.dk

CVR. nr.: 50 88 72 51

BANK OPLYSNINGER

Danske Bank, Ahlgade Holbæk

Reg. nr.: 3208

Konto nr.: 3286069266

www.sikkertrafik.info © 2011